CHINEES INDISCH AFHAALCENTRUM NEW CHINA GARDEN

CHINEES INDISCH AFHAALCENTRUM NEW CHINA GARDEN Chinees Indonesisch-Surinaams Bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2376 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Afhaalcentrum New China Garden. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 0:27 Eten was lekker en goed gemaakt ook de kiploempia was goed en niet vet en slap zoals je dat zondags krijg echt een compliment waard
16 mei 2022 om 19:23 Alles was super lekker.
16 mei 2022 om 18:55 Maaltijden verder goed bereid, maar vonden het wat flauw van smaak
15 mei 2022 om 18:50 Alles was weer perfect
11 mei 2022 om 23:31 Eten was erg slecht ben er ziek van geworden letterlijk ik zal nooit meer bij jullie wat bestellen
9 mei 2022 om 20:02 Heerlijk..zoals altijd. Koe loe kai is echt bruut
9 mei 2022 om 14:55 Zolang op ons eten moeten wachten het zou om 18.15 komen maar kwam pas om 19.45. Na twee keer bellen gewoon zeggen we zijn het vergeten en niet van de bezorger is onderweg echt schandalig. Uiteindelijk het eten was heerlijk.
9 mei 2022 om 11:02 Te lang wachten voor ete meer dan 2 uur dat was vanwegen drukte miss zouden jullie een extra iemand nemen voor in de drukte dagen want meer dan 2 uur wachten was niet leuk .
8 mei 2022 om 20:16 Het is na 2 uur nog steeds niet bezorgd. Nooit meer daar!
8 mei 2022 om 19:31 Nu na 2 uur nog steeds geen eten. 2 keer gebeld en elke keer de belofte dat het komt. Wat een waardeloze zooi. Mijn visite is inmiddels naar huis. Ik ben woedend en bestel hier NOOIT meer
8 mei 2022 om 18:56 Jullie sturen mij een beordeling terwijl het eten er nog steeds niet is na 120 min!!! Waardeloos!!! Afstand tussen restaurant en bezorgadres us 2.7 km!!!
5 mei 2022 om 21:28 Heerlijk gegeten, bezorging op tijd! Echt aan te raden!